Перейти к содержимому

hr_amburan

Members
  • Публикации

    26
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

2 Neutral

О hr_amburan

  • Звание
    Бывалый
  1. Amburan Beach Club объявляет вакансию на позицию Детского Аниматора. Описание подвижные игры на открытом воздухе; проведение развлекательных конкурсов и мероприятий; мини мастер-классы по изготовлению поделок из различных материалов; Требования: Опыт работы в развлекательной индустрии Знание фейс-арт Коммуникабельность, умение общаться с детьми, приятная внешность Свободное владение Русским языком Условия работы: Сезонная работа Сменный график Питание и транспорт предоставляется E-mail: hr@amburan.com
  2. VƏZİFƏ TƏLİMATLARI Vəzifə: Хостес Şöbə: Restoran Məruzə etdiyi şöbə rəisi: F&B Menecer İş yeri: Amburan İK ƏSAS VƏZİFƏ VƏ ÖHDƏLİKLƏR  Прием звонков  Предоставление информации о ресторане, меню и т.д.  Резервация столиков  Встреча и сопровождение гостей к столику  Проводы гостей  Поддержание чистоты и порядка рабочего места TƏLƏB OLUNAN BACARIQLAR  Опыт работы в соответствующих местах мин. 2 года  Умение общаться с гостями  Улыбчиваая, ответственная, готовая работать под стрессом  Свободное владение Азербайджанским и Русским языками, знание Английского приветствуется E-mail: hr@amburan.com
  3. SOUS CHEF (Turkish Cuisine) Job description: • Coordinate kitchen operations and personnel • Requests planning, arranging and reporting • Compliance with technologies on food and beverage preparation • Monitoring proper use of equipment and other fixed assets. • Control of compliance with sanitary norms, safety, industrial and labor discipline • Inventory operations • Provide quality control • Responsible for personnel attendance, scheduling • Delivery trainings to personnel Requirements: • 3-6 year of relevant work experience • Excellent knowledge of Turkish cuisine • Available medical book • Strong management and organisational skills, decision-maker, sociable and responsible • Ready to work under pressure E-mail: hr@amburan.com
  4. SOUS CHEF (Turkish Cuisine) Job description: • Coordinate kitchen operations and personnel • Requests planning, arranging and reporting • Compliance with technologies on food and beverage preparation • Monitoring proper use of equipment and other fixed assets. • Control of compliance with sanitary norms, safety, industrial and labor discipline • Inventory operations • Provide quality control • Responsible for personnel attendance, scheduling • Delivery trainings to personnel Requirements: • 3-6 year of relevant work experience • Excellent knowledge of Turkish cuisine • Available medical book • Strong management and organisational skills, decision-maker, sociable and responsible • Ready to work under pressure E-mail: hr@amburan.com
×